Vaalitempaus!

Karkkia ja ehdokkaita!

TYY terveeksi ehdokkaat nostattavat vaalitunnelmaa Medisiinalla. Tarjolla karkkia ja mahdollisuus tentata ehdokkaitamme 😉 Olettehan käyneet vastaamassa vaalikoneen (http://www.edustajistovaalit.fi/) kysymyksiin? Suosittelen! Ai että, oli makeita kysymyksiä.
Jos kaipaat vielä makeampaa, tule Medisiinalle.
Maanantaina 30.3 klo 11.30–12.30 ja torstaina 2.4 klo 11.30–12.30 Medisiinan aulassa.

TYY terveeksi??
TYYn jäsenet terveeksi –opiskelijoiden mielenterveys ja hyvinvointi on ensisijaista!
TYYn talous terveeksi
TYYn organisaatio terveeksi –poliittinen leikki pois!
Äänestä sitoutumatonta – äänestä TYY terveeksi!

Viime vaalien huikeaa voittoa kannattaa muistella lämmöllä! TYY terveeksi oli vaalien ylivoimainen voittaja ja medisiinarien äänestysprosentti huikea. Suosittelen lukemaan TYLkkärin silloin aiheesta kirjoittaman jutun, http://tyl.utu.fi/main/?p=296, voi sitä hämmennystä.

Kuluvan kauden edaattorit (Ulla Ahlmén, Matias Rantanen, Emmi Rotgers, Christina Saks, Juho Hurme, Sara Valanto ja Samu Österman) ovat tehneet arvokkaan työn lääketieteellisen tiedekunnan opiskelijoiden edunvalvonnan parantamiseksi.

Meillä on paljon uusia ehdokkaita valmiina jatkamaan Ullan ja Matiaksen kokoonpanon saavutuksia. Ehdokaslistaltamme löytyy sekä kokeneita edaattoreja että tuoreita kasvoja valmiina tuomaan uutta virettä ryhmäämme ja ennenkaikkea meidän kaikkien edunvalvontaan! Sinun tehtäväsi on äänestää (kts. alla äänestysajat ja -paikat)! Äänesi on äärimmäisen arvokas meille ehdokkaille! Eli yhdessä kohti uutta vaalivoittoa!

Kaikkien TYY terveeksi ehdokkaiden puolesta,
Hanna Hietalampi
TYY terveeksi vaaliasiamies


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s