Alkuvuoden kuvioita

Nyt uusi edustajisto on päässyt jo tositoimiin – mitä puuhastelimme Turku-salissa tammikuun kokouksessa? Saatiinko vihdoinkin jo jotain päätetöksiä tiskiin?
TYY:ssä puhututtaa tällä hetkellä eniten kieliasiat. Kuten sanottua, edustajistossa aloitti tämän vuoden alussa myös kaksi kansainvälistä opiskelijaa, mistä onkin virinnyt vuolas keskustelu liittyen ylioppilaskunnan kielipolitiikkaan. TYY:n hallitus valmistelee edustajiston seuraavaan kokoukseen päätösehdotuksensa kieliasioista, kuten mm. siitä, mitä dokumentteja käännetään ja miten edustajisto työskentelee kaksikielisesti.
Viime kokouksessa päätettiin myös, että TYY:n lainakassa lakkautetaan. Ensi kokouksessa käsittelemme hallituksen valmisteleman uuden ehdotuksen siitä, miten ylioppilaskunta vastaa jatkossa vähävaraisten opiskelijoiden tukemisesta. Lainakassasta päätettiin luopua, sillä sen käyttöaste on ollut viime vuosina huomattavan alhainen.
Lisäksi viimeisimmätkin henkilö- ja toimikuntavalinnat on nyt tehty, kun ylioppilaskunnan elokuvakerho Kinokoplakin sai uuden hallituksensa. Lisäksi oma poikamme Otto Huttunen valittiin TYY:n avustustoimikuntaan, wuhuu ja tsemppiä!
Stay tuned – pian taas kokoustetaan, ja ehkäpä blogikin saa pian entistä ehomman ulkonäön!
TyTe jakaa jatkossakin blogiinsa tärkeimmät tekemisensä Hämeenkadun tuolla puolen. Kattavamman – ja reaaliaikaisemman – informaatiotulvan varmistamiseksi suosittelen, että liketät meitä Facebookissa sekä seuraat tajunnanvirtaamme myös Twitterissä. Ylioppilaskunnan kuulumisista kuulet kätevästi myös TYY:n Ajankohtaista-sivulta ja TYY:n blogista, jossa kirjoittelevat TYY:n hallituksen jäsenet vuorollaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s