Herätys!

Huh, onneksi ollaan kevään puolella. Blogimmekin vaipui kaamoksen uuvuttamana talviunille. Tai en tiedä johtuiko väsymys sittenkin hallitusneuvotteluista ja ylipitkistä kokouksista. Nyt on kuitenkin akut ladattu! Ylioppilasliikkeen kyydistä jääneen lääkisopiskelijan on vaikea kuvitella millaisella taistelutantereella ylioppilaskunnan hallituspaikoista neuvotellaan, ja vielä vaikempi käsittää miksi? Miksi hallitustyrkky on valmis pitämään välivuoden ja keskittämään energiansa ylioppilaskuntaan? Tärkein motivaattori lienee halu vaikuttaa. TYYn hallitus tekee täyspäiväisesti töitä opiskelijoiden aseman parantamiseksi. Hallitusvuosi on myös työkokemusta, jolle on työmarkinoilla kysyntää – tosin ei meidän alalla. Tämä lienee syy miksei lääkisläisiä ollut tyrkyllä hallitukseen, eikä vaikuttamishaluttomuus 😉

Neuvottelujen tulos:
Edustajisto valitsi kokouksessaan 9.12.2009 TYYlle hallituksen vuodeksi 2010.
Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin äänestyksen jälkeen valtiotieteiden ylioppilas Elias Laitinen, 24 vuotta, edustajistoryhmä Vihreästä vasemmistosta.
Hallituksen muiksi jäseniksi äänestyksen jälkeen valittiin yleisen historian opiskelija Rauli Elenius (Vihreä lista), 22 vuotta, valtio-oppia opiskeleva Lauri Lahoniitty (Soihdunkantajat), 24 vuotta, luokanopettajaksi opiskeleva Hannele Karilainen (Eduxi), 24 vuotta, oikeustieteitä opiskeleva Joel Uusi-Oukari (Lex), 23 vuotta, kansainvälistä liiketoimintaa opiskeleva Ilkka Marja-aho (TuKY), 25 vuotta ja matematiikan opiskelija Jarmo Kallunki (Hybridiaani), 26 vuotta.
Acta est fabula, plaudite! Näytelmä on ohi, taputtakaa!
Turun yliopiston ylioppilaskunta ja Turun kauppakorkeakoulun ylioppilaskunta yhdistyvät Turun yliopiston ylioppilaskunnaksi 1.1.2010.
Hyvää uutta vuotta,
Hanna

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s