TYY Terveeksi (TyTe)! Miksi asettua ehdolle?

Aamupäivää,

Alle olen koonnut omien TyTe-kokemuksieni pohjalta syitä, miksi TYY:n edustajistoon kannattaa kuin kannattaakin lähteä:

Lääkäri on tahtomattaankin yhteiskunnallinen vaikuttaja. Häntä kuunnellaan. Valistuneena ympäristöstään, kykenevänä hyvään argumentointiin ja yhteistyökykyisenä hän onnistuu ammatissaan parhaiten. Tietenkin edellä mainituilla taidoilla pääsee myös yleensä ottaen helpommalla ja tulee välttäneeksi monet riidat ja väärinymmärrykset.

Edustajistossa toimiminen on mitä parhainta harjoittelua tulevaan lääkärin rooliin yhteiskunnallisessa keskustelussa! Edustajisto on todellinen näköalapaikka ja siellä opit paljon myös muiden tiedekuntien opiskelijoista ja heidän ajamistaan asioista – pääset näkemään arkikuplan ulkopuolelle.

Konkretiaa. Edustajisto on paikka vaikuttaa mm. yliopiston vähenevien resurssien jakoon, sisäänottomäärien kehitykseen, medisiinareiden asemaan yliopistoyhteisössä, uusien tilojen saamiseen ja vanhojen säilyttämiseen. Medisiinareita on paljon, mutta emme ole käyttäneet ääntämme niin kuin parhaimmillaan voisimme. Nyt valloittakaamme edustajisto! 

Lääkäri on helppo tulla kuulluksi, mutta puhua pitää – kukaan ei lue ajatuksia.

Ehdolle asettuminen tapahtuu vaalikoordinaattori Mirva Matikan kautta tämän viikon loppuun mennessä. Tee se.

Matti Aronen
TyTe:n ryhmäpuheenjohtaja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s