Kesälaitumilta päivää!

Medisiina on jo hiljentynyt perustutkinto-opiskelijoista – kesätyöskentely (joillakin loma!) aluillaan on vielä hyvä hiukan päivittää kuulumisia TYY:n suunnasta. Tulee vähän myöhässä, mutta luvassa tärkeää asiaa joten korvat hörölle!
Toukokuussa pidettiin siis vielä (ylimääräinen) edarin kokous, sillä huhtikuun kokouksen esityslistalta jäi sääntöuudistuksen käsittely väliin. Valmiiksi tarpeellinen sääntöuudistusprosessi ei tullut vieläkään (käsittelykertoja vaaditaan useampia), sillä toistaiseksi odotamme vielä asiantuntijalausuntoja muutamiin muutoksiin liittyen. Osa kohdista pystyttiin kuitenkin jo käymään läpi.
Sitten se medisiinarien, dentistien, hoitotieteilijöiden ja terbiolaisten – sekä miksei muidenkin yliopisto-opiskelijoiden – ensi syksyä helpottava uudistus; ensi elokuussa on mahdollista noutaa lukuvuositarra opiskelijakorttiisi Medisiinalta, ensimmäistä kertaa koskaan!
Edustajisto käsitteli asiaa hallituksen valmistelemana, ja lopulta päätettiin toteuttaa tarrojenjaon pilotointikokeilu ensi syksynä. Tämä on erittäin tervetullut palvelu erityisesti kliinisen vaiheen opiskelijoille, joiden opiskelua rytmittävät läsnäolopakko ja tiukatkin pukeutumis- ja hygieniasäännöt – aiempina vuosina lukuvuositarrojen jako ei ole tavoittanut vanhempia lääketieteellisen tiedekunnan opiskelijoita parhaalla mahdollisella tavalla. Olemme TyTe:ssä iloisia ja otettuja siitä vastakaiusta, jonka pontemme kirvoitti edustajistossa – kiitos!
Nyt on sinun vuorosi kantaa kortesi kekoon, lääketieteellisen tiedekunnan opiskelija. Nouda lukuvuositarra opiskelijakorttiisi elokuun 18–20. päivänä 10–13 välillä. Palvelu ei tietenkään ole tarkoitettu vain yhden tiedekunnan opiskelijoille; kaikki muutkin yliopisto-opiskelijat ovat tervetulleita käymään Medisiinalla alkusyksystä!
Merkitse siis jo kalenteriisi  18–20.8. klo 10–13 . TyTe muistuttelee vielä…
Nyt pienelle kesätauolle, syksyllä porskutetaan taas. D-vitamiinit talteen (aurinkorasva mukaan!).

Millä edustajistoryhmällä onkaan parhaat eväät syksyllä? #haasteonheitetty

TyTe jakaa jatkossakin blogiinsa tärkeimmät tekemisensä Hämeenkadun tuolla puolen. Kattavamman – ja reaaliaikaisemman – informaatiotulvan varmistamiseksi suosittelen, että liketät meitä Facebookissa sekä seuraat tajunnanvirtaamme myös Twitterissä. Ylioppilaskunnan kuulumisista kuulet kätevästi myös TYY:n Ajankohtaista-sivulta ja TYY:n blogista, jossa kirjoittelevat TYY:n hallituksen jäsenet vuorollaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s