Syyssatoa

Kesä on kääntynyt pitkälle syksyyn ja edarissa on jo täysi tohina päällä. Olemme kokoustaneet jo kahdesti tänä syksynä, mutta kiireinen tiedottaja ehtii vasta nyt raapustamaan kuulumiset blogiin.

Elokuun kokouksessa käsittelimme TYY:n sääntöuudistusta, keskustelimme tiedottajan vakinaistamisesta ja valitsimme hallituksen puheenjohtaja Niemisen ehdolle SYL:n puheenjohtajaksi vuodelle 2015. Mainittakoon, että myös mm. kuntanauhan käytöstä käytiin keskustelua – luvassa on kentien uudistuksia perinteisiin…

Syyskuussa sääntömuutokset hyväksyttiin uudelleen, mutta täsmensimme erästä valintamenettelyjä koskevaa kohtaa. Päätimme myös vakinaistaa TYY:n tiedottajan toimen, valitsimme ansiolautakunnan sekä keskustelimme OLL-asioista.

Mitä muuta TyTe on puuhannut alkusyksyllä?

Opiskelijakorttien lukuvuositarroja jaettiin menestyksekkäästi Medisiinalla. Palvelu saavutti lähes 600 opiskelijaa, joten kysyntää selvästi oli. Katsotaan jälleen keväällä, olisiko tässä palvelussa ainesta jokavuotiseksi tavaksi!


Oma Ainomme työn touhussa


Esittäydyimme fetuksille kandiseurakarnevaaleilla ja Tivoli-Expossa. Uudet opiskelijat saivat kuulla yliopistoedunvalvonnasta, kokeilla viimesyksyistä vaalibingoa ja kehitellä uusia merkityksiä hämmentäville lyhenteille. TyTe + OATK -yhdistelmästä paras keksintö oli ehdottomasti Karsinogeenibailaajat-nimisellä ryhmällä rastikierroksella:

Ah Tätä Opiskelun Kauneutta, Tänään ei Todellakaan yrjötä!
Edustajisto on myös viettänyt aikaa yhdessä hieman rennommissa tunnelmissa mm. tutustumisillassa ennen TYYlikäs avaus -juhlia. Työskentely alkaakin selvästi sujua nyt kevättä paremmin, kun kuviot alkavat olla tuttuja (ja ehkä vieruskaveritkin?).

Tsemppiä syksyyn, palaillaan jälleen!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s