Uuden edustajiston kokous 29.9.2009

Kokouksessa TYY terveeksi edustajina toimivat: Juho Hurme, Ona Lehtovaara, Martti Merikari, Sara Valanto, Riikka Vuorinen ja Samu Österman.
Edustajisto merkitsi tiedoksi kirjastoselvitystoimikunnan raportin. Moni edustajistoryhmä oli kirjaston kehittämisen kannalla ja usea ryhmä lakkauttamisen kannalla. Juuri kukaan ryhmä ei toivonut kirjaston toiminnan säilyvän sellaisenaan. Ongelmana kirjaston suhteen on mm. se, että vaikka palvelu on tarjolla kaikille sitä käyttää vain noin puolet jäsenistöstä ja 90 % harvemmin kuin kerran kuukaudessa tai ei koskaan. Kuitenkin kaikki jäsenet osallistuvat kirjastosta syntyvien n. 50 000 euron vuosittaisten kulujen maksamiseen.
Ryhmämme kannatti kirjaston lakkauttamista, koska kirjastopalvelut on saatavissa Turun yliopiston kirjaston kautta, eikä ryhmämme usko, että TYYn kirjastoa kehittämällä se saataisiin koko jäsenistöä palvelevaksi.
Lisäksi päätettiin:
– perustaa sääntötyöryhmä. TYY terveeksi edustajana siihen valittiin Sara Valanto.
– valita YTHS:n valtuuskuntaan TYYn edustajaksi sosiaalipoliittinen sihteeri Minttu Naarminen.
– hyväksyä: hallituksen työjärjestys, henkilöstöohjesääntö, matkustusohjesääntö, ohjesääntö tunnuksista ja huomionosoituksista, talousohjesääntö, Turun ylioppilaslehden ohjesääntö ja valiokuntaohjesääntö.
Ohjesääntöön tunnuksista ja huomionosoituksista hyväksyttiin muutos, jonka mukaan ylioppilaskunnan lipun salkoon tulee ylioppilaskuntien yhdistymisen myötä Turun Kauppakorkeakoulun Ylioppilaskunnan kuntanauha.
Valiokuntaohjesääntöä muutettiin niin, että valiokunnista voi jatkossa erottaa jäsenen.

– Sara Valanto
TYY terveeksi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s