TYY:n vuosi 2015

Kerran vuodessa tulee se hetki, kun tajuaa että kaikki tämä päättyy joskus. Niin kävi myös meille, kun toimintasuunnitelmaa ja talousarviota kommentoidessamme ja lopulta hyväksyessämme tajusimme, että olemme tehneet tällä porukalla töitä jo puolet kaudestamme (eli siis vuoden) ja kokoonpanomme muuttuu taas. Omasta ryhmästämme valmistuu Adaptuksen ääni ja vaikuttaja Otto Huttunen, joka on esimerkillisesti puhunut mielenterveystyöhön vaikuttamisesta koko edustajistossa istumansa vuoden ajan.  Häntä emme siis enää näissä merkeissä näe :/ Kiitos Otto ❤ !

TYY:n vuoteen 2015 kuuluu runsaasti yhteiskunnallista vaikuttamista, sillä keväällä edessä on eduskuntavaalit. TYY toimi yhdessä SYL:n kanssa tuomalla esiin opiskelijoihin liittyviä kysymyksiä yhteiskunnaliseen keskusteluun. Hallituksen puhetta johtaa ryhmä Lexin Mikko Mononen, hallituksensa eli Jankia Takatalon (Oikeat), Jesse Huovisen (TuKY-lista), Sami-Petteri Sepän (ryhmä Lex), Riina Lumpeen (Soihdunkantajat), Lauri Liljenbäckin (TuKY-lista) ja Julia Litokorven (Virheä lista)  tukemana.

TYY:n jäsenmaksu tulee nousemaan 10 € YTHS:n jäsenmaksun yhtä suuren nousun takia. Ryhmä Lexin tekemän esityksen mukaisesti muuta korostusta jäsenmaksuun ei tulla tekemään. Toimintasuunnitelmassa keskitytään kuuteen erilaiseen projektiluontoiseen painopisteeseen jotka on kirjattu kolmivuotissuunnitelman pohjalta. Kolmivuotissuunnitelmaan hallitus lisäsi TyTen ryhmäpuheenvuoron johdosta kirjauksen (lisäys kursiivilla): TYY muodostaa omat linjansa opiskelija- terveydenhuollon tulevaisuudesta kiinnittäen erityisesti huomiota mielenterveyspalveluiden laatuun ja saavutettavuuteen. Toimintasuunnitelmaan saatiin myöhemmin lisättyä kolmivuotissuunitelman pohjaamana kokonainen kappale liittyen YHTS:n mielenterveyspalveluiden jonojen purkuun ja kunnalliseen vaikuttamiseen mielenterveyspalveluiden laadun ja saavutettavuuden varmistamiseksi.

TYY Terveeksi siirtyy nyt hyvillä mielin joululomalle, palaten tammikuussa uusilla ajatuksilla ja kokoonpanolla takaisin edustajiston pöydän ääreen. Pikkujouluja ja klubi-iltaa vietämme tammikuussa, näihin olet lääketieteellisen tiedekunnan opiskelijana erityisen tervetullut 😉

Kiitos ja kohta taas kuullaan ja nähdään, 
Mirva Matikka
VararyhmäpuheenjohtajaKauden päätteen kunniaksi ja kokouksen piristykseksi otettiin #tylfie 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s