Vuosi lähtee käyntiin taas nostamalla #pyllyylös

Pikkujoulun tarjoilua – wasabi sai vedet silmille
TyTen vuosi alkoi taas jännittävissä merkeissä tammikuussa pidettyjen pikkujoulujen siivittämänä. TyTen perinteisissä pikkujouluissa suunnittelimme tulevaa vuotta ja vuoden teemojemme, sekä rentouduimme toistemme seurassa pitkän mutta antoisan vuoden päätteeksi. Teemamme ”hyvä ruoka – iloinen edaattori” mukaisesti eväät olivat myös kohdallaan. Alkuvuoden suunnittelussa löysimme uutta intoa tarranjakopisteen vakinaistamiseen ja linjapaperin teemojen suunnitteluun.

Kokoonpanomme on Oton valmistumisen myötä taas hieman muuttunut, ja varsinaisina edaattoreina toimivat nyt Mirva Matikka, Lassi Laine, Aleksi Kallio, Eino Herhi, Emily Pan ja Tatu Kantonen. Varsianisten jäsenten kokoonpanon muuttessa tapahtuu muutoksia myös varaedustajien osalta, mikä tuo toivottavasti toivottua vaihtelua myös varsinaisten edaattorien kokousrutiineihin.

Tammikuun kokous oli onneksemme pehmeä lasku tähän edustajistovuoteen, kun yllättäviä tai erityisen suuria ja mullistavia päätöksiä ei ollut esityslistalla. Avustustoimikuntaan saimme vararyhmäpuheenjohtajamme Mirvan ja taloustoimikunnassa jatkaa Antti. Myös anonyymi tenttiminen puhutti, ja edustajisto päättikin hyväksyä hyväksyä Demariopiskelijoiden valmisteleman kannanoton aiheesta. Muistutimme uutta hallitusta myös taukojumpan tärkeydestä niin edaattorien kuin kallituksenkin toiminnan tehostamiseksi, ja allekirjoittanut nostikin edaattorieiden sykkeitä omalla paikallaan pidettävässä taukojumpassa.

Tätä vuotta tehdään uudella puhdilla ja energialla, vaaleja innolla tehden. Helmikuussaa valitaan myös vaaleja silmällä pitäen vaalikoordinaattori syksyn edustajistovaaleja luotsaamaan.

Energistä vuotta toivottaen,
Mirva Matikka
varaaryhmäpuheenjohtaja

Edustajisto päätti tammikuun kokouksessaan: 
  • hyväksyä muutokset henkilöstöohjesääntöön.
  • valita avustustoimikuntaan seuraavat henkilöt: Timo Kovala Matti Vähä-Heikkilä, Laura Aaltonen, Mirva Matikka, Saana Kallio, Miikka Koski, Eveliina Suuniitty, Emmi Vilkanen
  • valita taloustoimikuntaan Juuso Mykkäsen ja Iiro Salomäen.
  • hyväksyä kannanoton ”Anonyymillä arvostetulla turvataan tasa-arvo”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s