Liittarihuumaa Tampereella!

Tampereella järjestettiin 17.-18.11. Suomen Ylioppilaskuntien Liiton eli SYL:n liittokokous. Syksyisin järjestettävään liittokokoukseen kerääntyy edustajia lähes kaikista Suomen ylioppilaskunnista päättämään SYL:n toiminnasta seuraavaksi vuodeksi. Kyseessä on tärkein vaikutusmahdollisuutemme liittoon, sillä kokouksessa myös valitaan hallitus ja puheenjohtaja seuraavaksi vuodeksi. Heillä on käytännössä vastuu yhteisten suunnitelmien toteuttamisesta.

Tänä vuonna TyTeä liittareilla edustivat varsinaisina delegaatteina Simo Nuuttila ja Onni-Pekka Simola sekä varadelegaattina Henna Kruuti. Kaksipäiväiseen rutistukseen ei paljoa unta mahtunut, sillä hallitusneuvottelut venyivät perjantaina aamuneljään asti. Se oli sen arvoista, sillä TyTe sai tärkeimmät hallitustavoitteensa läpi. Kannatimme TYYn nykyistä puheenjohtajaa Miika Tiaista liiton puheenjohtajaksi sekä Svenska Handelshögskolans Studentkårin Petra Laitia hallituksen jäseneksi.

TYY Terveeksi on usean vuoden ajan ollut osa Lääketieteen ja Oikeustieteen opiskelijoiden Liittoa eli LOLia. Tämä tarkoittaa, että kyseisten alojen sekä farmasian opiskelijat muodostavat liittokokouksessa yhdessä ryhmittymän. Yhteistyö on koettu erittäin mieluisaksi ja toimivaksi, ja sitä on juuri tästä syystä haluttu jatkaa. LOLilla oli tänä vuonna liittokokouksesa yhteensä 13 varsinaista delegaattia, mikä teki ryhmittymästämme koko liittareiden toiseksi suurimman.

Kysy delegaateilta lisää liittareista, jos haluat kuulla vielä enemmän mehukkaita yksityiskohtia!

23621530_1680549038633601_2137989215664418249_nKuvassa Lääketieteen ja Oikeustieteen opiskelijoiden Liitto eli LOL SYL:n liittokokouksessa Tampereella 17.-18.11.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s